7 Temmuz 2009 Salı

Emanuel - Emmanuel Filmini Bedava Erotik Film izle

Yapım :2008, ABD

Tür :Bilim Kurgu / Aksiyon / Macera

Yönetmen :Howard Mccain

Senaryo :Howard Mccain, Dirk Blackman

Oyuncular :Jack Huston, John Hurt, James Caviezel, Ron Perlman, Sophia Myles, Aidan Devine, Owen Pattison, Ted Ludzik, Michael Fox, Katie Bergin, Amy Kerr, Todd Schroeder, Cliff Saunders, Simon Northwood, Mark A. Owen

Yapımcı :Don Carmody, Barrie M. Osborne, Chris Roberts, Dirk Blackman, Neishaw Ali, Brendan Deneen

Görüntü Yönetmeni :David Hackl

Müzik :Geoff Zanelli

Filmin Konusu : Vikingler döneminde geçen bir bilim-kurgu filmi. Tüm savaşçı özellikleri ile bezenmiş Vikingler gökyüzünden düşen büyük bir cisimle irkilirler. Bu cisim bir uzay gemisidir ve bu kazadan kurtulan bir insanın olduğunu farkederler. Ancak bu kazadan kurtulan sadece bu insan değil bir de yaratık olmuştur. Ve zaman geçtikçe bu yaratık Orta Çağ’da yaşayan insanlara zarar vermeye başlar. Çözüm ise iki ayrı çağın silahlarını birleştirip büyük bir kuvvet yaratarak bulunacaktır.

Filmin fragmanı izlendiğinde Lord Of The Rings’in yapımcısı Barrie Osborne bu filmin de yapımcılığını üstlendiğini görmekteyiz.Filmin Amerika’da çıkış tarihi IMDB sayfasında 2008 olarak gösterilmiş ve kesin tarih verilmemiştir, ancak bazı ülkeler için kesin tarih verilmiştir.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitede bulunan videolardan site yönetimi sorumlu değildir. Tümü Google Video ,Yahoo Video ve Mega Video gibi sitelerde barınmaktadır ve telif hakkı içeriklerde o siteleri alakadar eder. Biz videoları sadece tanıtım amaçlı sunmaktayız. İlgili videolar herhangi bir şikayet durumunda derhal kaldırılacaktır.