9 Temmuz 2009 Perşembe

Düşes Filmini Full Online Ücretsiz Bedava izle Seyret

imdb puanı : 7.3/10

Yapım : 2008, Danimarka / ABD / İngiltere / İtalya / Fransa

Tür : Dram / Tarih

Yönetmen : Saul Dibb

Senaryo : Jeffrey Hatcher, Amanda Foreman (Kitap)

Oyuncular : Keira Knightley, Charlotte Rampling, Dominic Cooper, RalphFiennes, Film izle, online film izle, film seyret, sinema seyret, Simon McBurney, Hayley Atwell, Patrick Godfrey, John Shrapnel,Alistair Petrie, Aidan Mcardle, Justin Edwards, Georgia King, BruceMackinnon, Hannah Stokely, Angus Mcewan, Kate Burdette, Laura Stevely,Camilla Arfwedson

Yapımcı : Michael Kuhn, Gabrielle Tana

Görüntü Yönetmeni : Gyula Pados

Müzik : Rachel Portman

Süre : 1 saat, 50 dk.

Gösterim Tarihi : 31 Ekim 2008

Filmin Konusu : On sekizinci yüzyıl sonlarında geçen filmde, dönemin en güzel vekarizmatik kadınlarından olan Düşes Georgiana Cavendish (KeiraKnightley) yaşadığı aşk, müsrifliği ve politikaya el atması sonucundaitibarını kaybeder.

Devonshire Dükü ile evli olmasına rağmen Earl Grey ile yasak aşkyaşaması, en iyi arkadaşı Leydi Bess Foster, kocası ve kendisi arasındakarmaşık bir ilişkiye dönüşür.





Bölüm 1





bölüm 2





bölüm 3

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitede bulunan videolardan site yönetimi sorumlu değildir. Tümü Google Video ,Yahoo Video ve Mega Video gibi sitelerde barınmaktadır ve telif hakkı içeriklerde o siteleri alakadar eder. Biz videoları sadece tanıtım amaçlı sunmaktayız. İlgili videolar herhangi bir şikayet durumunda derhal kaldırılacaktır.