10 Temmuz 2009 Cuma

JARHEAD

JARHEAD 1.BÖLÜM




JARHEAD 2.BÖLÜM



JARHEAD 3.BÖLÜM



JARHEAD 4.BÖLÜM



Filmin Konusu:

Üç kuşaktan beri asker olan bir aileden gelen 20 yaşındaki Anthony Swofford, fazlasıyla sert ve disiplinli bir eğitimin ardından deniz piyadesi olur ve Birinci Körfez Savaşı’nda mücadele etmek için 1990 yazında Suudi Arabistan çöllerine gönderilir.

Ancak burada, savaşın çok uzağında sıkıntılı aylar geçirirler. Artık devir değişmiş, göğüs göğse savaşın yerini uçakların ve füzelerin savaşı almıştır. Çölde her şeyden mahrum bir şekilde yaşayan askerler, bir yandan olası bir çarpışma için hazırlanmaya devam ederler. Sürekli savaşa hazırlanıp savaşamamak, bir süre sonra psikolojilerinde ciddi arızalara yol açacaktır.


jarhead,jarhead izle,jarhead seyret,jarhead online izle,jarhead full izle,jarhead indirmeden izle,jarhead bedava izle,jarhead canlı izle,jargead online seyret

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitede bulunan videolardan site yönetimi sorumlu değildir. Tümü Google Video ,Yahoo Video ve Mega Video gibi sitelerde barınmaktadır ve telif hakkı içeriklerde o siteleri alakadar eder. Biz videoları sadece tanıtım amaçlı sunmaktayız. İlgili videolar herhangi bir şikayet durumunda derhal kaldırılacaktır.