10 Temmuz 2009 Cuma

OCEAN 13

OCEAN 13


Filmin Konusu:

Danny Ocean (George Clooney) ve çetesinin bugüne kadarki en hırslı ve riskli kumarhane soygunlarını gerçekleştirmeleri için tek bir neden olabilir: Kendilerininkini korumak.,

Acımasız kumarhane sahibi Willy Bank [Banka] (Al Pacino) Ocean'ın ilk çetesinden Reuben Tishkoff'a (Elliott Gould) oyun oynayınca, Danny ve çetesi bir kez daha bir araya gelir ve "Bank"ı soyup soyamayacaklarını görmek isterler.

Ocean's Thirteen” eski kadrodan George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Andy Garcia, Don Cheadle, Bernie Mac, Casey Affleck, Scott Caan, Eddie Jemison, Shaobo Qin, Carl Reiner ve Elliott Gould'u tekrar bir araya getiriyor. Al Pacino ekibe Willy Bank, Ellen Barkin onun sağ kolu Abigail Sponder olarak katılıyor.





ocean 13, ocean 13 izle, ocean onüç izle, ocean thirteen, ocean 13 online izle,ocean 13 seyret,ocean indirmeden izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitede bulunan videolardan site yönetimi sorumlu değildir. Tümü Google Video ,Yahoo Video ve Mega Video gibi sitelerde barınmaktadır ve telif hakkı içeriklerde o siteleri alakadar eder. Biz videoları sadece tanıtım amaçlı sunmaktayız. İlgili videolar herhangi bir şikayet durumunda derhal kaldırılacaktır.