10 Temmuz 2009 Cuma

HIZLI VE ÖFKELİ 1

HIZLI VE ÖFKELİ 1.CD


HIZLI VE ÖFKELİ 2.CD


Filmin Konusu:

Gecenin karanlığında Los Angeles'ın arka sokaklarında, çeteler büyük paralar ortaya koyarak araba yarışları yaparak, tehlikeli oyunlara atılmaktadırlar. Bu oyunların hayatlarına olumsuz yönde getirisi olduğu gibi, şan, şöhret ve para gibi getirileri de olmaktadır.

Dominic bu yolla iyi ün yapmış, hayatını neredeyse buna adamış, hurda bir otomobili aldıktan sonra sağına soluna eklediği parçalarla yerde giden uçak kıvamına getirebilen bir adamdır.

Bir gün Brian adında yeni yetme bir genç gelir ve büyük bir cesaretle yarışa katılmak ister. Tavırları Dominic'in hoşuna gider, arkadaş olurlar. Brian, Dominic'in kızkardeşi Mia tarafından da hoşlanılmaktadır, fakat kimse onun gizli bir polis olduğunu bilmemektedir.



hızlı ve öfkeli 4, hızlı ve öfkeli izle,hızlı ve öfkeli seyret,hızlı ve öfkeli 1,hızlı ve öfkeli 1 izle,hızlı ve öfkeli canlı izle,izle hızlı ve öfkeli 1

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitede bulunan videolardan site yönetimi sorumlu değildir. Tümü Google Video ,Yahoo Video ve Mega Video gibi sitelerde barınmaktadır ve telif hakkı içeriklerde o siteleri alakadar eder. Biz videoları sadece tanıtım amaçlı sunmaktayız. İlgili videolar herhangi bir şikayet durumunda derhal kaldırılacaktır.