8 Temmuz 2009 Çarşamba

Buz Devri 3 Full izle - Buz Devri 3 Online Sinema

Buz Devri 3 Dinozorların Şafağı
2009 Altyazılı
Tür : Komedi / Animasyon
Gösterim Tarihi : 1 Temmuz 2009
Yönetmen : Carlos Saldanha
Yapım : 2009, ABD
Uzun zamandır bekliyordum ve beklediğime gerçekten değdi...Sınavdan çıkıp gittim izlemeye, çok iyi geldi:) Sid her zamanki gibi çok eğlenceli.Ona bir de Buck eklenmiş süper olmuş:D Bence mutlaka gidip bi izlemelisiniz,kaçırmamalısınız.Çünkü TV asla 3D nin verdiği keyfi vermeyecektir...

Seslendirenler : John Leguizamo (Sid) , Denis Leary (Diego) , Queen Latifah (Ellie) , Ray Romano (Manny) , Chris Wedge (Scrat)
Dinazorlar iniyor! Ice Age’in yeni filminde karşımıza dinazorlar çıkıyor. Kaplanlara, avcılara, eriyen buzullara kafa tutan kahramanlarımız bu sefer dinazorlarla karşı karşıya geliyor. Film dinazorların her zaman yaşadığını, buzun erimesiyle ortaya çıktıklarını öne sürüyor.

Filmin maskotu olan fare Scrat cevzinin peşine düşerek bizi yine gülmekten kıracağa benziyor. Kahramanlarımız Sid, Manny ve Diego’ya ikinci bölümde yer alan Ellie ve fareler, bu bölümde de eşlik ediyor.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitede bulunan videolardan site yönetimi sorumlu değildir. Tümü Google Video ,Yahoo Video ve Mega Video gibi sitelerde barınmaktadır ve telif hakkı içeriklerde o siteleri alakadar eder. Biz videoları sadece tanıtım amaçlı sunmaktayız. İlgili videolar herhangi bir şikayet durumunda derhal kaldırılacaktır.