9 Temmuz 2009 Perşembe

Venedikte KöpekBalığı Filmini Full Bedava indirmeden izle Seyret

Yönetmen : Danny Lerner

Yapım Yılı : 2008

Firma : Nu Image Films

Dil : İngilizce

Ülke : Amerika

Tür : Korku

Oyuncular : Stephen Baldwin, Giacomo Gonnella, Vanessa Johansson, Bashar Rahal, film seyret, film izle, film indir, bedava film izle, Hilda van der Meulen

Müzik : Stephen Edwards

Senaryo : Les Weldon

Yapımcılar : Danny Dimbort , Avi Lerner , Les Weldon

Filmin Konusu : Venedik’in görünüşte sakin suyolları, mükemmel öldüren makine ile korkutulur. Esrarengizce şehirde dalarak kaybolan babasının aramasında, David, Medici’nin uzun-kayıp servetine götüren gizli ize rastlar. Hazineyi toparlaması için bir mafya arsasında kasıtsız piyonun olduğu gibi, David’in kız arkadaşı, silah tehdidiyle kaçırılır, umutsuz bir zamana karşı yarış başlar. Eğer onun, onu kurtarmanın herhangi bir umudu varsa, o, ölümcül sulara girmelidir. David mafya suikastçılarından ve yüzeyin altında beklemekte olan doymaz köpekbalıklarından kurtulabilecek mi, veya o babasıyla aynı kadere teslim mi olacak ?









































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitede bulunan videolardan site yönetimi sorumlu değildir. Tümü Google Video ,Yahoo Video ve Mega Video gibi sitelerde barınmaktadır ve telif hakkı içeriklerde o siteleri alakadar eder. Biz videoları sadece tanıtım amaçlı sunmaktayız. İlgili videolar herhangi bir şikayet durumunda derhal kaldırılacaktır.