7 Temmuz 2009 Salı

1 Numara

Kurtlar Vadisi'ne dişli rakip geliyor

Kurtlar Vadisi'ne rakip geliyor... '1 numara' isimli dizi TRT ekranlarında gösterilecek. Ergenekon yapılanmasının şifresi çözülecek.
Yılın ilk bomba haberi televizyon sektöründen geldi. Ergenekon terör örgütününün gizemli "1 Numara"sı TV ekranlarında boy gösterecek.

Gazeteci Şamil Tayyar'ın konsept danışmanlığını üstlendiği “1 Numara” ismini taşıyacak dizi yeni yılda büyük ihtimalle TRT ekranlarında gösterilecek. Ergenekon yapılanmasının şifresini çözecek dizide sadece “1 Numara” değil, karanlık ilişkilerin,film, faili meçhullerin odağındaki isim olan “Yeşil”de olacak. Dizide kimliği merak konusu olan “1 Numara” tahminlerin aksine asker değil,sivil bir karakter. “1 Numara”nın yüzü izleyicilere gösterilmeyecek. Kurtlar Vadisi'ne rakip olması beklenen dizide devlet içi çeteleşmelerle birlikte bununla mücadele eden karakterlere de yer verilecek.

Dizi ile bir anlamda Türk tarihinin bin yıllık “derin devlet”i anlatılıyor. İlk “1 Numara” olarak da Nizamulmülk'ü öldürten Haşşaşilerin lideri Hasan Sabah anlatılıyor.

Etiketler : 1 numara dizisi, bir numara, 1 numara, bir numara dizisini izle, ergenekon dizisi, ergenekon dizisini izle, seyret, izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitede bulunan videolardan site yönetimi sorumlu değildir. Tümü Google Video ,Yahoo Video ve Mega Video gibi sitelerde barınmaktadır ve telif hakkı içeriklerde o siteleri alakadar eder. Biz videoları sadece tanıtım amaçlı sunmaktayız. İlgili videolar herhangi bir şikayet durumunda derhal kaldırılacaktır.