18 Haziran 2009 Perşembe

Testere 5 İzle Vizyondaki Flimleri indirmeden izle SAV 5

Testere 5 online izle Sav 5 internetten seyret teztere 5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Testere 5 Sav 5 Serinin merakla beklenen filmi 5 ekim ayında Amerikada vizyona girdi. Türkiyede 2009 yılında gösterime gireceği açıklanan filmi mototaksi.com ailesi olarak gururla sizlere sunarız. Arkadaşlar orjinal film sizi kandıran orjinall diye filmin fragmanını yayınlayan sitelere inat sadece mototakside umarız bu emeklerimizi boşa çıkmaz bizi desteklediğiniz için teşekkür ederiz.

Yönetmen : David Hackl
Senaryo : Marcus Dunstan, Patrick Melton, James Van
Oyuncular : Tobin Bell, Ken Leung, Shawnee Smith, Julie Benz, Costas Mandylor, Scott Patterson, Greg Bryk, Mark Rolston, Betsy Russell, Samantha Lemole, Laura Gordon, Alex Revan
Yapımcı : Mark Burg, Oren Koules, Peter Block, Jason Constantine, Troy Begnaud
Görüntü Yönetmeni : David A. Armstrong
Müzik : Fear Factory, Front Line Assembly

Süre : 1 saat, 47 dk.
Gösterim Tarihi : 24 Ekim 2008 ABD

Özet :Popüler TESTERE / SAW serisinin beşinci bölümünde kriminal uzman Hoffman (Mandylor) Jigsaw efsanesini yaşatacak hayatta kalan son kişidir. Ancak tehdit sözkonusu olduğunda sırrının açığa çıkmaması için herşeyi göze alarak tüm tehlikleri ortadan kaldırmak zorundadır.

 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitede bulunan videolardan site yönetimi sorumlu değildir. Tümü Google Video ,Yahoo Video ve Mega Video gibi sitelerde barınmaktadır ve telif hakkı içeriklerde o siteleri alakadar eder. Biz videoları sadece tanıtım amaçlı sunmaktayız. İlgili videolar herhangi bir şikayet durumunda derhal kaldırılacaktır.