30 Haziran 2009 Salı

Müzede Bir Gece 2 - Night at the Museum 2:Battle of the Smithsonian Filmini Full Online indirmeden internetten izle

Tür : Komedi / Aksiyon

Gösterim Tarihi : 22 Mayıs 2009

Yönetmen : Shawn Levy

Senaryo : Robert Ben Garant , Simon Kinberg

Görüntü Yönetmeni : John Schwartzman

Müzik : Alan Silvestri

Yapım : 2009, ABD , 108 dk.




Oyuncular


Ben Stiller (Larry Daley) , Amy Adams (Amelia Earhart) , Steve Coogan (Octavius) , Owen Wilson (Jedediah) , Bill Hader (General George Armstrong Custer)


Washington, DC. Smithsonian Enstütüsü’nde yine bir gece vaktidir. Rehberler evlerine dönmüş, ışıklar kapanmış, okul çağındaki çocuklar çoktan yataklarına gitmişlerdir…


Ama eski gece bekçisi Larry Daley ’in içini bir şey kemirmektedir ve sonunda kendini akıl almaz bir maceranın içinde bulur. Bu sefer tarih gerçekten canlanmaktadır.


Müzede Bir Gece serisinin ikinci filminde, Larry dünyanın en büyük müzesinin koridorlarında inanılmaz bir savaşın ortasındadır. Bu sefer Larry, eski cansız arkadaşlarını, onların sonunu getirebilecek bu durumdan kurtarmalıdır. Duvarlardaki ünlü resimlerden, koridorlardaki roket gemi maketlerine kadar herşeyin kendi aklına göre hareket ettiği bir müzede…










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitede bulunan videolardan site yönetimi sorumlu değildir. Tümü Google Video ,Yahoo Video ve Mega Video gibi sitelerde barınmaktadır ve telif hakkı içeriklerde o siteleri alakadar eder. Biz videoları sadece tanıtım amaçlı sunmaktayız. İlgili videolar herhangi bir şikayet durumunda derhal kaldırılacaktır.