7 Temmuz 2009 Salı

Travma - Trauma Filmini Online indirmeden internetten izle seyret

Tür : Gerilim
Yönetmen : Marc Evans
Yapım : 2004, İngiltere
Süre : 90 dk.
Oyuncular : Colin Firth, Naomie Harris, Dorothy Duffy, Cornelius Booth, Dermot Murnaghan, Andrew MacLachlan, sinema seyret , Bill Maloney, Dave Alexander, Anthony Flanagan, Neil Edmond

Filmin Konusu : Sanatçı olan Ben, hayatının gidişatını tamamen değiştiren bir araba kazası geçirir. Kendisinin bu kazadan sağ olarak kurtulmasının onun için hiçbir önemi yoktur. Çünkü karısı Elisa artık hayatta değildir. Çektiği bu acıyı biraz olsun hafifletmek, kaza yüzünden duyduğu suçluluk duygusundan kurtulmak, her şeye rağmen devam eden hayata kaldığı yerden dönmek zorundadır. Yaşadığı yeri değiştirir, kendini toplamak için psikolojik yardım alır. Hayatına tekrar çeki düzen vermeye çalışan Ben, bir süre sonra gerçekle hayali ayırt edemez olur. Başına gelen bu sarsıcı olay yüzünden aklının uydurduğu görüntülere inanmaya başlar.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitede bulunan videolardan site yönetimi sorumlu değildir. Tümü Google Video ,Yahoo Video ve Mega Video gibi sitelerde barınmaktadır ve telif hakkı içeriklerde o siteleri alakadar eder. Biz videoları sadece tanıtım amaçlı sunmaktayız. İlgili videolar herhangi bir şikayet durumunda derhal kaldırılacaktır.