5 Temmuz 2009 Pazar

Riddick Günlükleri - The Chronicles of Riddick Filmini Bedava Canlı izle

Yönetmen : David Twohy

Senaryo : Jim Wheat (karakter), Ken Wheat (karakter), David Twohy

Müzik : Graeme Revell

Görüntü yönetmeni : Hugh Johnson

Tür : Macera, Bilimkurgu

Yapım : ABD 2004 119 dakika (Renkli)

Filmin Konusu : Evrenin karanlık zamanları...
Gezegenler birbiri ardına Necromonge ordusunun pençesine düşmektedir. Necromonge'nin işgalci ordularının ele geçirdiği dünyalara sunduğu tercih basittir: Ya değişirsin, ya da ölürsün!
Bu seçeneği kabul etmeyenlerin tek umudu, birisinin ortaya çıkıp Necromonge ordusunun yayılmasını yavaşlatması. Ancak bu duruma isyan edenlerin ömrü kısa olmakta, kurtarıcı olarak ortaya çıkanlara da yeterli destek gelmemekte.
Bunun üzerine bu büyük mücadeleye hiç hesapta olmayan bir adam davet ediliyor. Sürgünden çağırılan Riddick'in (Vin Diesel) kainatı kurtarmak gibi bir derdi yok. Herşeyi geride bırakalı çok olmuş. Beş yıl önce Taurus sistemindeki Tanrı'nın unuttuğu gezegenden kaçtıktan sonra peşindeki paralı askerlerden kurtulmaya çalışarak günlerini geçiriyor. Riddick'in tek kişilik ordusunun tek derdi, kendi hayatını kurtarmak.
Ancak beklenmeyen gelişmeler oluyor ve Riddick kendisini çok şiddetli savaşlar dizisinin içinde buluyor. Riddick'in evreni kurtarmak için vermeye başladığı mücadele, kuşatma altındaki çok kültürlü uygarlıktan başlayıp, cehennemi andıran volkanik gezegendeki yeraltı hapishanesine; oradan da Barok tarzındaki Basilica adlı dev uzay gemisine kadar uzanıyor.

CD 1













CD 2








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitede bulunan videolardan site yönetimi sorumlu değildir. Tümü Google Video ,Yahoo Video ve Mega Video gibi sitelerde barınmaktadır ve telif hakkı içeriklerde o siteleri alakadar eder. Biz videoları sadece tanıtım amaçlı sunmaktayız. İlgili videolar herhangi bir şikayet durumunda derhal kaldırılacaktır.