7 Temmuz 2009 Salı

Oyum Kime Filmini Full Online Bedava indirmeden izle seyret indir

Tür : Komedi
Gösterim Tarihi : 12 Eylül 2008
Yönetmen : Joshua Michael Stern
Senaryo : Joshua Michael Stern , Jason Richman
Yapım : 2008, ABD , 100 dk.

Oyuncular : Kevin Costner (Bud Johnson) , Madeline Carroll (Molly Johnson) , Dennis Hopper (Donald Greenleaf) , Nathan Lane (Art Crumb) , izle, George Lopez (John Sweeney) , Paula Patton (Kate Madison) , Kelsey Grammer (Başkan Andrew Boone) , Stanley Tucci (Martin Fox)

Bud Johnson, hayatla ilgili pek bir beklentisi kalmamış, bütün duyarlılığını ve sevgisini kaybetmiş; tek değer verdiği kişi olan kızı Molly’le birlikte bir hayat sürmektedir. Bir şekilde işlerin ters gitmesi sonucu Amerikan Başkanı’nın kim olduğunu belirleyecek oyun sahibinin Bud Johnson olduğu anlaşılır.

Demokrat Parti’nin başkanı Donald Greenleaf ve Cumhuriyetçi Parti’nin başkanı aynı zamanda ABD Başkanı olan Andrew Boone, Bud’ı taraflarına çekmek için birbirinden ilginç ve komik yollara başvururlarken, ülkenin kaderinin bu duyarsız adamın ellerinde olması işleri iyice karıştırır.

Amerika’nın tam da seçim dönemine denk gelen film, bir yandan kıyasıya birbiriyle mücadele eden politikacıları komik bir şekilde eleştirirken, bir yandan da duygusal bir baba-kız ilişkisine odaklanıyor.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitede bulunan videolardan site yönetimi sorumlu değildir. Tümü Google Video ,Yahoo Video ve Mega Video gibi sitelerde barınmaktadır ve telif hakkı içeriklerde o siteleri alakadar eder. Biz videoları sadece tanıtım amaçlı sunmaktayız. İlgili videolar herhangi bir şikayet durumunda derhal kaldırılacaktır.