5 Temmuz 2009 Pazar

Operasyon Valkyrie Filmini Bedava indirmeden izle seyret

Tür : Gerilim / Dram / Tarihi

Gösterim Tarihi : 30 Ocak 2009

Yönetmen : Bryan Singer

Senaryo : Christopher McQuarrie , Nathan Alexander

Görüntü Yönetmeni : Newton Thomas Sigel

Müzik : John Ottman

Yapım : 2009, ABD / Almanya


OyuncularTom Cruise (Claus von Stauffenberg) , David Bamber (Adolf Hitler) , Stephen Fry , Carice van Houten (Nina Von Stauffenberg) , Thomas Kretschmann (Otto Ernst Remer) , Bill Nighy (Friedrich Olbricht) , Tom Wilkinson (Friedrich Fromm)

film izle online indirmeden bedava canlı izle seyret dvd izle 2009 filmleri izle

Filmin Konusu : İkinci Dünya Savaşı sırasında, birkaç Alman subayı Adolf Hitler’e suikast yapmayı planlarlar. Ayrıca savaşı bitirme adına da güçlerini kullanmaya başlarlar. Valkyrie adı verdikleri operasyon sayesinde Nazi hükümetine karşı bir ayaklanma başlatırlar.

Operasyonun başında olan Albay Claus von Stauffenberg Tom Cruise tarafından canlandırılıyor. Tarihte de önemli bir yer etmiş olan Albay Stauffenberg, bu uğurda her şeyi göze almaya hazırdır.

Yönetmenliğini Bryan Singer’ın yaptığı Valkyrie’nin senaryosu da Olağan Şüpheliler filminin senaristine emanet edilmiş.












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitede bulunan videolardan site yönetimi sorumlu değildir. Tümü Google Video ,Yahoo Video ve Mega Video gibi sitelerde barınmaktadır ve telif hakkı içeriklerde o siteleri alakadar eder. Biz videoları sadece tanıtım amaçlı sunmaktayız. İlgili videolar herhangi bir şikayet durumunda derhal kaldırılacaktır.