7 Temmuz 2009 Salı

Lakeview Terrace Filmini Full Online Bedava indirmeden izle seyret indir Türkçe Altyazılı

Tür : Dram / Gerilim
Yönetmen : Neil LaBute
Senaryo : David Loughery , Howard Korder , David Loughery
Yapım : 2008, ABD , 110 dk.

Oyuncular : Samuel L. Jackson (Abel Turner) , Patrick Wilson (Chris Mattson) , Kerry Washington (Lisa Mattson) , Ron Glass ( Harold Perreau) , Justin Chambers ( Donnie Eaton) , Jay Hernandez (Javier Villareal)
Lakeview Terrace’daki bir genç çift, sinema izle, Californiya’daki rüya evlerine yeni taşınmışlardır, fakat yan komşuları onların ırkçı olmalarından dolayı onlara karşı zıt bir tavır içine girmiştir.

Katı, çocuğunu tek başına yetiştiren bir baba olan LAPD memuru, etrafı kollayan kişi olmayı kendine görev bilmiştir. Geceleri mahallede devriye gezip mahalleliyi huzura kavuştururken bir taraftan da yeni evli çifti giderek daha fazla rahatsiz etmeye baslar.

Polisin çifte karşı rahatsız edici tavrına karşılık onların da polise karşı harakette bulunmaya başlamasıyla, olay bir trajediyle sonuçlanır.





















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitede bulunan videolardan site yönetimi sorumlu değildir. Tümü Google Video ,Yahoo Video ve Mega Video gibi sitelerde barınmaktadır ve telif hakkı içeriklerde o siteleri alakadar eder. Biz videoları sadece tanıtım amaçlı sunmaktayız. İlgili videolar herhangi bir şikayet durumunda derhal kaldırılacaktır.