6 Temmuz 2009 Pazartesi

Kutsal Savaşçı - Arn The Kingdom at Roads End Filmini Bedava indirmeden izle

Tür : /Savaş
Gösterim Tarihi : 3 Nisan 2009
Yönetmen : Mimi Leder
Senaryo : Ted Humphrey
Görüntü Yönetmeni : Julio Macat
Yapım : 2009, ABD , 104 dk.

Arn ve Cecilia’nın İsveç’ten Ortadoğu’ya uzanan hikayesi, cesur şövalyeler, güçlü kraliçeler ve hain krallarla dolu bir geçit gibi…

Bu bir entrika, dostluk ve ihanet masalı, bu aynı zamanda asla unutulmayacak bir aşk hikayesi…

Arn Magnusson 1150 yılında, İsveç’in Batı yakasındaki Batı Gothia’da, Arnas ciftliğinde dünyaya gelir.

Büyüdükçe eğitimli bir genç adama ve yetenekli bir kılıç ustasına dönüşür. Hayatının aşkı Cecilia ile tanıştığında, zalim dünya onları zorla ayırır.
Cecilia bir rahibe manastırında hapistir ve Arn, Filistin’e, bedava film izle, Müslümanlar ile Hristiyanlar arasındaki korkunç savaşa şövalye olarak gönderilmiştir.
Her ikisi de hayatta kalmak için savaşmak, kötülükle baş etmeyi ve çektikleri fiziksel zorlukların üstesinden gelmeyi öğrenmek zorundadır.

Tanrı’ya ve Onun iyiliğine olan inançlarını sarsan bu
acı dolu ayrılık; birbirlerine ve kavuşacakları güne olan inançlarını asla etkilemeyecektir. Arn sonunda evine döndüğünde, aşkı ve hayatının en büyük vazifesi için savaşmak zorundadır: İsveç’i tek bir krallık altında birleştirmek…








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitede bulunan videolardan site yönetimi sorumlu değildir. Tümü Google Video ,Yahoo Video ve Mega Video gibi sitelerde barınmaktadır ve telif hakkı içeriklerde o siteleri alakadar eder. Biz videoları sadece tanıtım amaçlı sunmaktayız. İlgili videolar herhangi bir şikayet durumunda derhal kaldırılacaktır.