7 Temmuz 2009 Salı

Karantina Filmini Full izle indirmeden film izle

Karantina - Quarantine izle
Tür : Gerilim / Korku / Gizem
Gösterim Tarihi : 26 Aralık 2008
Yönetmen : John Erick Dowdle
Senaryo : Drew Dowdle , John Erick Dowdle
Yapım : 2008, ABD , 89 dk.
Oyuncular:Jennifer Carpenter (Angela Vidal) , Steve Harris (Scott Percival) , Jay Hernandez ( Jake) , Johnathon Schaech ( George Fletcher) , Columbus Short (Danny Wilensky) , Andrew Fiscella (James McCreedy)

Filmin Konusu:Televizyon muhabiri Angela Vidal ve kameramanı Los Angeles itfaiyesinde, gece vardiyasını programlarına konu etmek için beklemektedirler. 911′e gelen bir telefon sıradan geçen geceyi unutulmaz bir dehşete çevirecektir.
Gittikleri küçük bir apartmanda bir kadının kanı donduran çığlığı duyuluyordur. Kadın ne olduğu anlaşılmayan birşey tarafından etki altındadır ve bina karantinaya alınır.
Oradaki tüm iletişim araçları kesilmiştir ve binanın karantinaya alınması kaldırılınca olanlarla ilgili ellerindeki tek kanıt basının video kayıtları olmuştur.






























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitede bulunan videolardan site yönetimi sorumlu değildir. Tümü Google Video ,Yahoo Video ve Mega Video gibi sitelerde barınmaktadır ve telif hakkı içeriklerde o siteleri alakadar eder. Biz videoları sadece tanıtım amaçlı sunmaktayız. İlgili videolar herhangi bir şikayet durumunda derhal kaldırılacaktır.