7 Temmuz 2009 Salı

Kabaret - Sil fallait le faire dinle indir

PATRICIA Kaas, Fransa adına Eurovision’da seslendireceği şarkıyı açıkladı. ..

‘Nord Eclair' adlı gazeteye konuşan 42 yaşındaki dünyaca ünlü yıldız, finallere son albümü ‘Kabaret'de yer alan ‘S’il fallait le faire' (Eğer mecbur kalsaydım) adlı şarkıyla katılacağını bildirdi. Oldukça melankolik bu parçanın klibinin bir süreden bu yana internet sitelerinde yayınlandığı belirtildi.

Kaas'ın Eurovision finallerine katılacağının açıklanmasından bu yana Fransa'da otoriteler bölündü. Otoritelerin bir bölümü Eurovision ruhu gereği, finallere genç bir şarkıcıyla katılmanın daha doğru olacağını savunurken, diğer kısmıysa, bu yıl yarışmanın Rusya'da düzenleneceğini hatırlatarak, Patricia Kaas'ın özellikle Doğu Avrupa ülkelerinde büyük hayran kitlesi bulunmasının avantaj olduğunu belirtiyor. Fransa, Eurovision'da yarı final turunu atlayarak doğrudan 16 Mayıs günü Moskova’da gerçekleştirilecek finallere katılacak.
Patricia Kaas
Patricia Kaas:S'il fallait le faire Kabaret 2009

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitede bulunan videolardan site yönetimi sorumlu değildir. Tümü Google Video ,Yahoo Video ve Mega Video gibi sitelerde barınmaktadır ve telif hakkı içeriklerde o siteleri alakadar eder. Biz videoları sadece tanıtım amaçlı sunmaktayız. İlgili videolar herhangi bir şikayet durumunda derhal kaldırılacaktır.