7 Temmuz 2009 Salı

Hayattan Korkma Filmini Full indirmeden izle seyret

Yapım : 2007, Türkiye

Tür : Dram

Yönetmen : Berrin Dağçınar

Senaryo : Berrin Dağçınar

Oyuncular : Haldun Boysan, Tarık Pabuççuoğlu, Zeki Alasya, Hakan Boyav, Zeynep Eronat, Suzan Aksoy, Mehtap Anıl, Sedef Avcı, Cenk Gürpınar, Ceren Soylu, Mert Fırat, Fırat Can Aydın, Esra Ronabar, Dilan Demirel, Nazlı Özdemir, Mert Çolak, Neslihan Bıyıklı, Film izle, online film izle, online film izle, film seyret, sinema seyret

Yapımcı : Ali Kaygısız

Görüntü Yönetmeni : Ercan Özkan

Dağıtım : 35 Milim Filmcilik

Süre : 1 saat, 42 dk.

Gösterim Tarihi : 7 Mart 2008

Konusu:Film bir kasabada kendilerine yetecek kadar üreten, ürettiği ile yaşayıp giden üç ailenin öyküsünü konu alıyor. Mandıracılık yapan Talat, tavuk yetiştiren Bedrettin ve babadan kalan fırınında ekmek üreten Rıfkı, doğduklarından beri aynı kasabada yaşayan, çoluk çocuğa karışmış, çocukluklarından beri birbirlerinden hiç ayrılmamış üç arkadaştır. Talat’ın çocuğunun hastalanması ile hayat bir anda değişmeye başlar.

























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitede bulunan videolardan site yönetimi sorumlu değildir. Tümü Google Video ,Yahoo Video ve Mega Video gibi sitelerde barınmaktadır ve telif hakkı içeriklerde o siteleri alakadar eder. Biz videoları sadece tanıtım amaçlı sunmaktayız. İlgili videolar herhangi bir şikayet durumunda derhal kaldırılacaktır.