7 Temmuz 2009 Salı

Eski Davulcu Filmini Full Online indirmeden bedava izle seyret

Tür : Komedi / Macera / Suç

Yönetmen : Koen Mortier

Senaryo : Koen Mortier , Herman Brusselmans (Kitap)

Görüntü Yönetmeni : Glynn Speeckaert

Müzik : Andrea Arnold

Yapım : 2007, Belçika , 90 dk.

Oyuncular : Dries Van Hegen (Dries) , Norman Baert (Koen de Geyter) , Gunter Lamoot (Jan Verbeek) , film izle, film indir, bedava film izle, Sam Louwyck (Ivan Van Dorpe) , François Beukelaers (Pa Verbeek)

Engelli müzisyenlerden oluşan bir rock grubu davulcu aramaktadır. Ünlü olmalarına çok az kalmıştır, aradıkları davulcuyu da bulduklarında hızla yükseleceklerdir.

Başarılı ve düzenli bir yazar gruba katılmaya karar verir. Davul olayına çok hakim değildir fakat grubun bir parçası olmak istediğini fark eder.

Grup toplandıktan sonra çalışmalar başlar. Fakat müzisyenlerin egzantrik tavırları ve başlarına gelen fantastik olaylar müziklerinden çok daha sert ve çarpıcıdır.

Belçikalı yönetmen, filmini ülkesinin en sıradışı yazarı olan Herman Brusselmans’ın kitabından uyarladı. Punk’ın “Gelecek Yok” sloganını örnek alan film izleyiciyi şaşırtmayı başarıyor.

“Geriye saran” sahneler, tavanda yürüyen kahramanlar, sert konserler ve daha bir dolu şey bu “gürültülü” filmi orijinal yapıyor.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitede bulunan videolardan site yönetimi sorumlu değildir. Tümü Google Video ,Yahoo Video ve Mega Video gibi sitelerde barınmaktadır ve telif hakkı içeriklerde o siteleri alakadar eder. Biz videoları sadece tanıtım amaçlı sunmaktayız. İlgili videolar herhangi bir şikayet durumunda derhal kaldırılacaktır.